top of page
Om

Sjov & Magisk underholdning til Konfirmationen

Anders Andresen er tryllekunstner men bestemt også komiker! Han laver imponerende trylleri, små mirakler og kan forudsige det umulige. Det hele bliver gjort med et smil på læberne og et glimt i øjet.

Anders' konfirmation show er for alle og hans humor rammer bredt, både de helt unge og de ældre kan være med.

 

Alle vil undervejs blive inddraget i showet og vil grine og opleve magien sammen. Til sidst i showet tryller Anders en gave frem til konfirmanden, som et minde om showet og dagen.

 

Undervejs i showet vil Anders bruge lidt folk fra publikum - han kan sagtens bruge konfirmanden mere, men det er ikke alle der ønsker det. Det er ikke alle der kan lide at være i centrum, på en dag som i forvejen kun handler om dem. Så på den måde kan hans show tilpasses, til at fokusere mere eller mindre på konfirmanden.

Anders tilbyder 3 forskellige show, af forskellig varighed og pris. Du kan læse mere om de forskellige shows herunder.

Det hurtige show
25 min.

Dette show er er tætpakket med morsomme jokes og forbløffende trylleri, der vil efterlade jer målløse. I løbet af showet vil I opleve utrolige forudsigelser og

imponerende trylleri med rubiksterninger.

Derudover vil Anders afsløre hemmeligheden bag et af hans tricks, så I selv kan imponere andre med et tryllenummer bagefter.

 

Anders indrager bl.a. hele selskabet i et fælles tryllenummer, hvor alle kommer til at sidde og trylle sammen, mens Anders guider jer igennem nummeret. Det er en oplevelse, I simpelthen ikke må gå glip af, da dette nummer er noget folk vil tale om længe efter! Showet er designet til at forbløffe, overraske og ikke mindst underholde alle, der ser det.

Anders14.jpg
Anders11.jpg

Basis showet
35 min.

I dette show får I alt fra “Det hurtige show” + 10 min. ekstra underholdning.

Anders kommer til at indrage både publikum og konfirmanden i et forbløffende tankelæsnings-eksperiment, hvor konfirmanden både får læst sine tanker, men også får mulighed for at udforske sine egne evner som tankelæser. Denne oplevelse er både sjov og imponerende, og vil efterlade alle forbløffede og underholdte.

Premium showet
45 min.

Dette show er den komplette magiske oplevelse, der tager alt fra “basis showet” og tilsætter 10 minutters ekstra underholdning!

I dette show vil Anders involvere publikum og konfirmanden endnu mere undervejs, hvilket tilfører ekstra sjove elementer til showet. Alle vil igen blive indraget i endnu et fælles nummer, hvor en umulig forudsigelse vil gå i opfyldelse. Derudover vil I også opleve en vanvittig ballonslugning, som vil få de fleste til at spærre øjnene op!

Anders17.jpg

Se Anders trylle

ANMELDELSER

"Anders optrådte til vores datters Almas konfirmation. Anders er ikke kun en fantastisk tryllekunstner, men også et meget behageligt menneske, hvilket gør at hans publikum hurtigst finder tryghed i hans nærværende trylleselskab.
Anders er en fantastisk tryllekunster og komiker og jeg giver de varmeste anbefalinger herfra. Anders formåede at få alle vores gæster inddraget i showet - både store og små. Det var helt fantastisk. Tak til Anders for at gøre Almas dag magisk."

Mette
Mor til konfirmanden
bottom of page