top of page

Få magi og latter til jeres julefrokost

Ønsker I at tilføje et strejf af magi og latter til jeres årlige julefrokost? Så er I kommet til det rette sted! Som en erfaren tryllekunstner og komiker med mange års optræden i bagagen kan Anders levere et show, der vil gøre jeres julefrokost til et mindeværdigt og underholdende event.

Ved at booke Anders til jeres julefrokost vil I skabe en unik oplevelse, der vil blive husket i lang tid fremover. Kontakt Anders i dag for at sikre jer den bedste underholdning til jeres julefrokost.

Hjemmeside26.JPG

En fortryllende oplevelse

Anders' trylleshow er designet til at forbløffe og forundre jeres gæster. Med hans imponerende magiske effekter og publikumsinteraktion vil han skabe en atmosfære af spænding og fascination.

 

Gæsterne vil blive taget med på en fantastisk rejse, hvor virkeligheden bliver udfordret, og de vil blive efterladt med et mindeværdigt indtryk af jeres julefrokost.

Latter i højsædet

Anders er en tryllekunstner der vægter comedy højt i hans show. Hans mål er at få folk til at grine og skabe en festlig stemning. Med hans kombination af trylleri og humor vil han sørge for, at jeres gæster har det sjovt og smiler fra øre til øre. Anders skaber et show, der rammer plet hos alle, uanset alder eller baggrund.

Hjemmeside28.JPG
Hjemmeside31.JPG

Erfaring og professionalisme

Med mange års erfaring inden for underholdningsbranchen kan I stole på, at I får en professionel og veludført optræden. Anders har optrådt ved utallige arrangementer, herunder julefrokoster for virksomheder og organisationer af forskellige størrelser. I kan være trygge ved, at jeres julefrokost vil blive håndteret med ekspertise og omhu.

ANMELDELSER

"Vi synes det var et underholdende og sjovt show. Anders er god til at bruge publikum uden at være anmassende eller at få nogen til føle sig udsat. Vi er meget begejstret og vil klart anbefale Anders til andre."
 
Gitte
Danske Bank

Booking

Kontakt

Udfyld kontaktformularen og modtag et uforpligtende tilbud på et show til dit næste arrangement.
 

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
Vælg tidspunkt

Tak for din besked!
Vi vender tilbage hurtigst muligt.

bottom of page