top of page
Hjernegymnastik 1920x1080 3.jpg

HvAD HANDLER SHOWET om?

"HJERNEGYMNASTIK" er et sjovt, magisk og informativt comedy- og trylleshow. Anders Andresen blander både trylleri og visuelle illusioner, med jokes og historiefortælling.

 

Den populære rubiks terning har hovedrollen i showet, men Anders kommer også ind på andre hjernevridende emner. Eleverne vil blive vidner til forsøget på at slå en verdensrekord, lynhurtige matematiske udregninger, forudsigelser af fremtiden, og en fordybelse i tankelæsnings mysterier. 

HJERNEGYMNASTIK er ikke bare et show, men er en oplevelse, der passer perfekt til målgruppen af nysgerrige unge mennesker.

 

Det er en invitation til at udforske de kreative og mentale grænser, hvor underholdning møder undren, og hvor eleverne forlader showet inspireret, forbløffet, og klar til at diskutere de utrolige øjeblikke, de netop har været en del af.

Hjerngymnastik - anmeldelse - 10iCampus del1.jpg
BNI-552A1797-Enhanced-NR-Web (3).jpg
BNI-552A1768-Enhanced-NR-Web (1).jpg
Hjerngymnastik - anmeldelse - 10iCampus del2.jpg

HVem er Anders Andresen?

Anders Andresen er både tryllekunstner og komiker. I over 15 år har han delt sin passion for magi og humor med publikum overalt i landet.

 

Anders' optræden er en varm blanding af forbløffende trylleri og skæg og ballade, alt sammen serveret med et stort smil og et blink i øjet. Han skaber et rum, hvor alle føler sig velkomne, og hvor latter og forundring er i højsædet.

Ander Andresen hjenegymnastik2 - kvadratisk - hjemmeside.jpg

Se Anders trylle med rubiks cubes

Booking

Kontakt

Udfyld kontaktformularen og modtag et uforpligtende tilbud på et show til dit næste arrangement. Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Anders' management.
 

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • LinkedIn
Vælg tidspunkt

Tak for din besked!
Vi vender tilbage hurtigst muligt.

bottom of page