top of page
Om

Sjov & Magisk underholdning til firma arrangemenetet

Anders Andresen er tryllekunstner men bestemt også komiker! Han laver imponerende trylleri, små mirakler og kan forudsige det umulige. Det hele bliver gjort med et smil på læberne og et glimt i øjet.

Anders show er for alle og hans humor rammer bredt, så alle kan være med.

 

Giv dine ansatte eller kunder en oplevelse ud over det sædvanlige ved at booke Anders som underholdning til jeres næste firmaarrangement. Uanset om I planlægger en firmafest, konference, produktlancering, teambuilding-arrangement eller en åbningsceremoni, kan han tilpasse sin optræden til jeres specifikke behov.

Anders tilbyder 3 forskellige show, af forskellig varighed og pris. Du kan læse mere om de forskellige shows herunder.

Det hurtige show
25 min.

Dette show er er tætpakket med morsomme jokes og forbløffende trylleri, der vil efterlade jer målløse. I løbet af showet vil I opleve utrolige forudsigelser og

imponerende trylleri med rubiksterninger.

Derudover vil Anders afsløre hemmeligheden bag et af hans tricks, så I selv kan imponere andre med et tryllenummer bagefter.

 

Anders indrager bl.a. hele selskabet i et fælles tryllenummer, hvor alle kommer til at sidde og trylle sammen, mens Anders guider jer igennem nummeret. Det er en oplevelse, I simpelthen ikke må gå glip af, da dette nummer er noget folk vil tale om længe efter! Showet er designet til at forbløffe, overraske og ikke mindst underholde alle, der ser det.

Anders14.jpg
Anders11.jpg

Basis showet
35 min.

I dette show får I alt fra “Det hurtige show” + 10 min. ekstra underholdning.

Anders kommer til at indrage både publikum og konfirmanden i et forbløffende tankelæsnings-eksperiment, hvor konfirmanden både får læst sine tanker, men også får mulighed for at udforske sine egne evner som tankelæser. Denne oplevelse er både sjov og imponerende, og vil efterlade alle forbløffede og underholdte.

Premium showet
45 min.

Dette show er den komplette magiske oplevelse, der tager alt fra “basis showet” og tilsætter 10 minutters ekstra underholdning!

I dette show vil Anders involvere publikum og konfirmanden endnu mere undervejs, hvilket tilfører ekstra sjove elementer til showet. Alle vil igen blive indraget i endnu et fælles nummer, hvor en umulig forudsigelse vil gå i opfyldelse. Derudover vil I også opleve en vanvittig ballonslugning, som vil få de fleste til at spærre øjnene op!

Anders17.jpg

Se Anders trylle

Novo logo hvid.png
Politi logo hvid.png
Hofor logo hvid.png
Bilko logo hvid.png
Fotex Logo hvid.png
Region H Logoer hvide.png
Lund Logo hvide.png
Epista Logoer hvide.png
Kreston Logoer hvide.png
hvalsø Logoer hvide.png

ANMELDELSER

“Anders optrådte til vores firmajulefrokost – og han formåede at få hver og en af os til at skraldgrine undervejs! Han fangede hele selskabets opmærksomhed med både trylleri, tricks og sjove jokes, som i den grad underholdte alle. Jeg kan varmt anbefale Anders – og siger 1000 tak for et rigtig godt show."

Camilla
Arne Stubbe Automobiler A/S
bottom of page