top of page
Om

Sjov & Magisk underholdning til brylluppet

Anders Andresen er tryllekunstner men bestemt også komiker! Han laver imponerende trylleri, små mirakler og kan forudsige det umulige. Det hele bliver gjort med et smil på læberne og et glimt i øjet.

Anders' bryllups show er for alle og hans humor rammer bredt, både så alle kan være med.

 

Alle vil undervejs blive inddraget i showet og vil grine og opleve magien sammen. Til sidst i showet tryller Anders en gave frem til brudeparret, som et minde om showet og dagen.

Anders tilbyder 3 forskellige show, af forskellig varighed og pris. Du kan læse mere om de forskellige shows herunder.

Det hurtige show
25 min.

Dette show er er tætpakket med morsomme jokes og forbløffende trylleri, der vil efterlade jer målløse. I løbet af showet vil I opleve utrolige forudsigelser og

imponerende trylleri med rubiksterninger.

Derudover vil Anders afsløre hemmeligheden bag et af hans tricks, så I selv kan imponere andre med et tryllenummer bagefter.

 

Anders indrager bl.a. hele selskabet i et fælles tryllenummer, hvor alle kommer til at sidde og trylle sammen, mens Anders guider jer igennem nummeret. Det er en oplevelse, I simpelthen ikke må gå glip af, da dette nummer er noget folk vil tale om længe efter! Showet er designet til at forbløffe, overraske og ikke mindst underholde alle, der ser det.

Anders14.jpg
Anders11.jpg

Basis showet
35 min.

I dette show får I alt fra “Det hurtige show” + 10 min. ekstra underholdning.

Anders kommer til at indrage både publikum og brudeparret i et forbløffende tankelæsnings-eksperiment, hvor brudeparret både får læst deres tanker, men også får mulighed for at udforske sine egne evner som tankelæser. Denne oplevelse er både sjov og imponerende, og vil efterlade alle forbløffede og underholdte.

Premium showet
45 min.

Dette show er den komplette magiske oplevelse, der tager alt fra “basis showet” og tilsætter 10 minutters ekstra underholdning!

I dette show vil Anders involvere publikum og brudeparret endnu mere undervejs, hvilket tilfører ekstra sjove elementer til showet. Alle vil igen blive indraget i endnu et fælles nummer, hvor en umulig forudsigelse vil gå i opfyldelse. Derudover vil I også opleve en vanvittig ballonslugning, som vil få de fleste til at spærre øjnene op!

Close up trylleri
Hvis du har overvejet close-up trylleri til dit bryllup er det også "Premium showet" du skal vælge.
I stedet for at lave et show foran alle, går Anders rundt mellem bordene og tryller for gæsterne. Dette er en særlig oplevelse, da magien sker helt tæt på.

Anders17.jpg

Se Anders trylle

ANMELDELSER

"Vi havde Anders til at optræde ved vores bryllupsfest.
Anders formåede med hans charmerende fremtræden at tryllebinde og engagere os og vores gæster på en sådan måde, at der var en samtidig forbløffelse over tryllerierne, og en trillen tårer ned af kinderne af grin over Anders' sjove
bemærkninger og jokes.
Anders sætter gang i enhver fest.Vi kan kun anbefale Anders"

 
Jan
Brudgom
Booking

Booking

Kontakt

Udfyld kontaktformularen og modtag et uforpligtende tilbud på et show til dit næste arrangement.
 

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
Vælg tidspunkt

Tak for din besked!
Vi vender tilbage hurtigst muligt.

bottom of page